Na de succesvolle bijeenkomst van 6 november met als thema ‘Ondernemen is staan en opvallen!’, organiseerde BijdeRotte op 11 juni een bijeenkomst met als thema ‘Je merk = je groeikompas!’.

 

Guido David

Spreker deze avond was Guido David, strategisch merkadviseur met een focus op het midden- en kleinbedrijf en de oprichter van het adviesbureau Merketingvisie die op interactieve wijze zijn kennis en visie op het merkdenken deelde.

Deze avond introduceerde Bij De Rotte het nieuwe sponsorpakket met onder andere ‘Aan de steiger Bij De Rotte’. Hiermee worden ondernemers in de gelegenheid gesteld hun bedrijf te promoten tijdens een bijeenkomst van Bij De Rotte.

Een extraatje kregen de bezoekers van Bij De Rotte van het juristen duo Van der Wal-Baltzer en Hoogenboom, zij gaven antwoord op de meest prangende vraag van de bezoekers: het opstellen van de Algemene Voorwaarden. Zij motiveerden het belang van het hebben van up-to-date Algemene Voorwaarden, alvorens de gasten mochten gaan genieten van een uitgebreide netwerkborrel op het terras van Vidaa.

Bij De Rotte is de naam van een aantal ondernemingen uit Lansingerland die samen te bezoeken ondernemersbijeenkomsten organiseren. Die ondernemingen zijn: Dansto Management, DB Arbo Advies, Oord Assurantiën, Baltzer & COnsultancy en SiteforSites.

Deze avond deed Bij De Rotte zijn naam duidelijk eer aan, mede door het warme weer kon tot in de late uurtjes worden genoten van het terras aan het water. Daar was de sfeer zeer positief en ontspannen. De organisatie van Bij De Rotte kijkt dan ook terug op een geslaagde bijeenkomst.

De datum van de volgende bijeenkomst van Bij De Rotte is reeds bekend: 5 november 2015. Locatie volgt. Op de hoogte blijven van activiteiten van Bij De Rotte? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

 

Etienne Oldeman maakte de volgende foto’s van deze avond: