In aansluiting op de succesvolle bijeenkomst van 11 juni met als thema ‘Je merk = je groeikompas’, doken we op 5 november nog iets verder de diepte in met een powerworkshop:

Positioneren van je bedrijf met behulp van archetypen

Bij De RotteSpreker deze avond was Guido David van Merketingvisie, strategisch merkadviseur met een focus op het midden- en kleinbedrijf en de oprichter van het adviesbureau Merketingvisie die op interactieve wijze zijn kennis en visie op het merkdenken deelde.

“Verleidelijke merken raken mensen op een dieper, emotioneel niveau. Bij De RotteAls je van je bedrijf een aantrekkelijk bedrijfsmerk wilt maken, is dat ook voor jou de uitdaging. Het concept van archetypen is daarbij een handig hulpmiddel. Archetypen (zoals de held of rebel) zijn collectieve oerbeelden in ons brein. Herkenbare beelden die sterke associaties oproepen en een diepere emotionele betekenis kunnen geven aan je product en bedrijf”

We waren te gast bij Promax, waar Judith Littel voorafgaand aan de workshop op inspirerende wijze haar ‘bumpy road’ als startende ondernemer vertelde.

startersstraat

 

Na afloop van de workshop was er een presentatie van de Startersstraat – een initiatief welke breed gedragen wordt (ondernemers en overheden) met als doel Oostlandse ondernemers een vliegende start te geven.

 

 

 

 

 

Bij De Rotte

Om 21.15 kon er genetwerkt worden en daar werd goed gebruik van gemaakt. Onder genot van een hapje en een drankje was het al snel laat en tijd om naar huis te gaan.

 

 

 

 

Partners van Bij De Rotte danken een ieder voor zijn/haar aanwezigheid.

Speciale dank aan de volgende bedrijven voor hun medewerking om deze avond weer tot een geslaagde avond te maken:

Image Factory

Eugene Daams van de Dutch Image Factory voor het mooie sfeerverslag

 

merketingvisie

Guido David en Giota Bachtsevanidou van Merketingvisie voor de workshop

logo

 

 

 

 

 

Promax voor de gastvrijheid

 

logostartersstraat

Startersstraat voor hun aanwezigheid en presentatie

 

Screen Shot 2015-11-06 at 12.31.08

Beeldverslag Dutch Image Factory

Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte Bij De Rotte